Galeriewind (124A) +
flexplek in de kunst (123H) =
vele mogelijkheden

fl-1

Zowel galerieWind als Flexplek in de Kunst zijn te huur voor speciale gelegenheden. Afzonderlijk, of gecombineerd. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een presentatie in Flexplek in de Kunst, die vervolgens wordt afgesloten met een gezellige borrel in galerieWind.
Het houden van parallellopende workshops, vergaderingen en/of lunches of het huren van een ruimte voor een feestelijke gelegenheid of optreden.
De beide ruimtes ademen een unieke sfeer door kunst in combinatie met de omgeving en zijn voorzien van de modernste technieken (WiFi, beamer, een draadloze printer en een geluidsinstallatie). Uiteraard staan wij voor u klaar als het gaat om de organisatie, met catering op maat voor lunch, diner en borrel. Kortom een ideale uitvalsbasis.

fl-2

Huurkosten en reserveren

De flexwerkplekken zijn al te huur vanaf één uur per dag. Reserveren is heel gemakkelijk door het online contactformulier in te vullen. U bent ook van harte welkom als u op de korte termijn iets wilt regelen, er is altijd plek te creëren in Flexplek in de Kunst of de galerie.
Maakt u regelmatig gebruik van onze werkplekken dan maken we graag een offerte op maat. Ditzelfde geldt voor het huren van een hele ruimte van Flexplek in de Kunst of galerieWind. Koffie, thee, water en stroom zijn bij alle tarieven inbegrepen.

Tarieven

Een vergadertafel, met presentatiemogelijkheden (beamer en whiteboard) voor € 35,- per uur (max. 4 personen).
De gehele vergaderruimte, met presentatiemogelijkheden (beamer en whiteboard) vanaf 6 personen tot max. 30 personen huurt u al vanaf € 75,- per uur.

Bent u enthousiast geworden of heeft u nog vragen, neem dan contact op. Binnenlopen kan altijd tijdens de openingstijden van de galerie of op afspraak.